tiistai 12. helmikuuta 2013

yellow tuesday





En tiedä mikä mun hiuksia vaivaa näissä kuvissa ku näytän siltä et oon alkanu harmaantua ennenaikasesti :D Toi valo vaan vissiin menee jotenki hassusti (ja paljastaa myös ton ah-niin-ihanan juurikasvun). Mullahan on tässä nyt jo jonki aikaa ollu käynnissä oman värin takaisinkasvatus kun kyllästyin värjäämiseen joskus viime syksynä. Lähtötilanne oli siis täysin musta jolla olin värjännyt jo useamman vuoden joten oon oikeestaan ihan tyytyväinen tähän nykyseen tilanteeseen. Pidin siitä tummasta tosi paljon, mutta en enää vaan jotenkin jaksanut sitä ainaista värjäysrumbaa. Aloin sitten vaan pikkuhiljaa värjäämään ainoastaan tota tyveä astetta vaaleemmalla ja taas vähän vaaleemmalla kunnes toi juurikasvu ei enää juurikaan erottunu siitä värjätystä (paitsi aina välillä tollasessa tietyssä valossa). Keväämmällä aattelin kehittää tohon vielä jotain vaaleeta raitaa ni se alkais olee sit siinä.





( Takki&Paita&Kaulakoru - H&M / Housut - Seppälä / Laukku - O.I.S / Saappaat - Pertti Palmroth (kirppis) / Kello - Regal )


Asu on aika perus, yleensä jotain tän tyylistä valitsen päälleni kun en sen kummemmin jaksa miettiä, mutta tällaisessa kokonaisuudessa viihdyn myös hyvin. Farkut, joku kiva paita/neule ja vähän väriä niin sillä mennään. Tuli muuten ihan huomaamatta värikoordinoitua kuvauspaikka takin kanssa :D

Noi valkoset farkut on ollu myös aika tehokäytössä siitä lähtien kun ostin ne joskus pari viikkoa sitten. Kuka sen muuten oikeen alunperin keksi ettei valkosta sais muka käyttää talvella? Ainaki mun mielestä se sopii talveen ku nenä päähän :)

Tän laskiaistiistain ohjelmaan kuuluis vielä laskiaispullakahvit ja museokäynti. Työajalla, mutta ihan luvallisesti kuitenkin. Voishan sitä iltapäivän huonomminkin viettää ;)


1 kommentti: