perjantai 29. maaliskuuta 2013

basic plaid







paita&kaulakoru&rannekorut - h&m (paita kirppis) / farkut - gina tricot / kengät - new look / 
aurinkolasit - seppälä / kello - regal


Tämmösessä suht perusasussa kävin tänään leffassa. Ruutupaita plus farkut on kyl semmonen turvallinen kombo, toimii aina. Noi Ginan farkut on ehkä parhaat mitkä oon ikinä omistanut, vaikka ei ihan heti uskoisi. Kyseessä on siis Lisa superstretch jeans, ja on kyllä kun toinen iho, ihan mahottoman mukavat farkuiksi. Omistan näitä samoja ihan kaksin kappalein. Hintaakaan näillä ei oo kun vähän reilut kolmekymppiä. 

Kävin tänään tosiaan leffassa katsomassa The Host (Vieras) - elokuvan, joka tänään tuli ensi-iltaan. Sehän perustuu siis Twilightin luojan, Stephenie Meyerin, samannimiseen kirjaan, josta ainakin itse tykkäsin paljon. Leffa oli ihan jees, ei ollut maailman paras mutta ei huonokaan. Mua koko ajan vähän häiritsi se että tiedän mitä seuraavaksi tapahtuu, vaikka samaa ei oo ollut muissa kirjaan pohjautuvissa elokuvissa joissa oon lukenut kirjan ensin. Jännä. 



Oli siinä kuitenkin yks juttu mistä tykkäsin ihan hitsisti, meinaan se tunnusmusiikki! Sama siis joka siinä trailerissa pyörii. Kyseessähän on Imagine Dragons (siis miten mahtava nimi!) ja biisi Radioactive. Ooh, tää on niin ihana.





~ satu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti