torstai 21. maaliskuuta 2013

blush







paita - gina tricot (kirppis) / legginsit&aurinkolasit - seppälä / nilkkurit - nelly / laukku - fiorelli (kirppis) / kaulakoru - glitter / rannekorut - h&m / sormus - ?


Tässä asussa näkyy nyt pari niistä maanantaisista kirppislöydöistä in action, gt:n paita ja toi laukku. Tykkäsin paljon ton paidan ihanasta vaaleanpinkistä väristä, niin keväinen. Kattelin myös että se menis aika hyvin noiden mun wet look-legginsien kanssa. 

Ja laukku? Oon jonkin aikaa ettinyt jotain vähän siistimpää, mielellään kiiltonahkaista mustaa laukkua ja vaikka tää nyt ei ookkaan ihan kokonaan kiiltonahkainen, niin mulle tuli tosta jotenkin niin vahvat Tory Burch/Prada - vibat että se riitti ostopäätökseen. Oon meinaan kummaltakin merkiltä kuolannut vähän samantyyppistä veskaa, mutta niin kauan kun en voita lotossa tai muuta vastaavaa niin saa tää Fiorellin yksilö kelvata. Tää oli vielä kuitenkin siistissä kunnossa eikä käytön jälkiä juuri ollut.


Huhhuh, mihin nää lomapäivät oikeen menee?? On semmonen tunne et pitäs mennä ulos ja tehdä jotain fiksua tai vaikka siivota vaatekaappi, mut just tällä hetkellä haluaisin vaan katsella sarjoja, ehkä piirtää vähän ja syödä karkkia. Mut toisaalta eikö se just oo loman tarkoitus, rentoutuminen ja se että voi tehdä just mitä huvittaa?



~ satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti