maanantai 11. maaliskuuta 2013

mint & stripes








paita - lindex / hame&rannekoru - h&m / nilkkurit&kaulakoru - new look / kello - regal


Tää asu on muutaman päivän takaa, mutta ajattelin jakaa mieluummin tän kun tämänpäiväisen ylisuuri-neule-farkut-ponnari- yhdistelmän. Oikeesti, tää on taas ollu niin maanantai kun vaan voi olla. Töissäkin on ihan hirveä kiire, kun työt pitäs saada suunnilleen mallilleen ennen ens viikolla häämöttävää lomaa. Eli toisin sanoen stressittää, väsyttää ja ketuttaa.

Oon ehkä vähän loman tarpeessa. Tai en niin vähänkään. 

No joo, mut nii, mitäs asusta? As you can see, en vaan voinut pitää räpylöitäni erossa tosta Lindexin raitapaidasta ja kotiinhan se lähti :D Sovin tosin itseni (ja säästöpöllöni) kanssa että nyt ei sitten vähään aikaan osteta mitään (nää lupauksethan aina tunnetusti pitää hyvin...).

Kun sain tän paitakaunokaisen vaatekaappiini, mulla oli heti tarve pukea se jonkun mintunvärisen kanssa. Ainoa minttuinen alaosa minkä omistan on toi hame, mut ihan hyvinhän se tähän passasi. Minttu plus raidat on tosi raikas yhdistelmä jotenkin, ainakin mun mielestä. Voi kun sais vielä heivata noi sukkahousut veke, niin kaikki ois täydellistä. 


Eipä täs oikeen kummempia, vois jatkaa Myytinmurtajien kattomista (yks mun lempiohjelmista :D). Muuhun ei nyt oikeen kykene. 

Toivottavasti muilla on ollut vähän pirteämpi maanantai ;)



~ satu

1 kommentti: