sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

neutralsbleiseri - vero moda / farkut - lindex / t-paita - h&m / kaulakoru - seppälä / sormus - h&m / nilkkurit - h&m (kirppis) / aurinkolasit - seppälä / kello - regal


Heippa ja leppoisaa sunnuntaita! 

Joskus kun on tullut käytettyä paljon värikkäitä juttuja, tekee mieli palata hetkeksi vähän neutraalimpaan värimaailmaan. Jos olisin kaivannut vielä perusteellisempaa breikkiä kirkkaista väreistä, olisin korvannut noi persikanväriset farkut vaikka mustilla, mutta kun aurinko paistoi noin kivasti, niin en voinut olla laittamatta noita persikkaisia :)

Tykkään tosta bleiseristä, sekään ei oo ihan perusbeige vaan vähän tommosta kimaltelevaa materiaalia. Ei kuitenkaan mitään superöveriä mitä ei vois käyttää ihan arkipukeutumisessa, mutta kuitenkin sen verran että tuo perusvaatteeseen sitä jotain extraa.

Mitäs muuta? Mun viikonloppuun on kuulunut tähän mennessä mm. lukemista (löydän tosi harvoin addiktoivaa luettavaa mut sitten kun löydän, haluisin vaan lukea ja lukea ja lukea... :)), eksymistä Tikkurilassa, radio-ohjattavia autoja, mäkkiruokaa ja tatuoinnin suunnittelua. 

Eräs kaveri tosiaan pyysi mua suunnittelemaan tatuoinnin itselleen. Tatuoinnit, tribaalit ja semmoset on mulle vähän vieraampi osa-alue kun en oo semmosia kauheasti tehnyt, mutta koska pidän haasteista, otin tämänkin tietysti vastaan. Oon kyllä katsonut ihan innolla jotain tatuointiohjelmia, mm. Los Angelesin tatuointitarinat-sarjasta tykkään itseasiassa tosi paljon! Ne tyypit on vaan niin uskomattoman taitavia, ei voi muuta kun hattua nostaa :)


Multa on kerran aikasemmin "tilattu" tatuointi, ja tässä on siitä eräs luonnos...
"Tilaaja" tosiaan halusi siihen karjuvan leijonan ja karhun, liekkejä, koivunlehden ja tämä kaikki murtuneen sydämen muotoon. Mun ensireaktio oli että "Anteeks kuinka?" :D Mulla ei ollut hajuakaan miten saisin nää kaikki toiveet samaan kuvaan fiksusti, mutta monien monituisten yritysten ja piirustustuntien jälkeen tulos oli vähän tämän näköinen.

Tää tilaus jonka nyt sain ei oo ihan näin monimutkanen, mutta silti vähän jännitän että mitähän siitä oikein tulee :D jää nähtäväksi.


~ satu

2 kommenttia:

 1. Eikä :D Vähänkö hienosti piirretty tatska, miten sä osaatkin :O

  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka voin kyllä tosiaan sanoa ettei ollu helppo! Kyllä tätä pitkään ja hartaasti väännettiin :D

   Poista