perjantai 12. huhtikuuta 2013

scarf print







paita - lindex / farkut - gina tricot / laukku - fiorelli (kirppis) / kengät - nelly / aurinkolasit - seppälä / kaulakoru - h&m / rannekoru - h&m / kello - regal


TGIF!!

Oon ollut aina vähän siinä rajalla et tykkäänkö noista huiviprinttijutuista vai en, mutta kun näin Lindexin alerekissä tän Holly&Whyte-yksilön, oli ainoa oikea ratkaisu kiikuttaa se kassan kautta kotiin. Jokin tossa materiaalissa ja väreissä vaan viehättää mua.

En myöskään voinut olla vähän ulkoiluttamatta noita Nellyn sipsuttimia kun ne sopi mun mielestä niin hyvin tohon asuun. Eikä muuten tullut edes kylmä! Ei noilla nyt tietysti mitään hirveitä aikoja viitti ulkosalla olla vielä mutta kohta, kohta... Nytkin mittari näyttää vielä melkeen kuutta astetta vaikka kello on jo puoli kymmenen. Kyllä se siitä :)

Mites muuten toi tukan liukuväri? Ois kyllä pakko käydä kohta vähän leikkauttamassa tota hippireuhkaa niin sais taas vähän tota tummaa ja kuivia latvoja pois. Oon yllättyny kuinka paljon itseasiassa pidän tosta mun omasta väristä vaikka vielä jokin aika sitten vannoin tumman tukan nimeen. 


Mut nyt ei muuta kun hauskaa perjantaita ja viikonloppua! :)


~ satu





2 kommenttia:

  1. Lovin' this outfit! :> Leikkaan kyl mielelläni sun tukan kun revin eka jostain vähän aikaa. Taas flunssas vuoteen omana :<

    - Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, voi ei :/ paranemisia!<3 Joo, mä tuun heti sun saksittavaks kun paranet ja löydetään sopiva ajankohta!

      Poista