sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

midsummer





paita- h&m / farkut - gina tricot / korut - h&m / kengät - h&m / laukku - new look


Nyt on sitten juhannukset tältäkin vuodelta vietetty. Omaani kuului mm. juhannusjuhlat, muurinpohjaletut ja tietysti kokko. Aika perusmeininki siis, mutta ei valittamista :)

Asussa näkyy pari uutta korua, nimittäin toi nuolirannekoru ja kaulakoru. Ekoissa kuvissa nuolikoru ei näy koska lisäsin sen vielä kuvien ottamisen jälkeen. Tommosia koruja oon jo pitkään ihastellut muissa blogeissa ja vihdoin sain hankittua moisen itsellenikin. H&M:stä löytyi myös toi kaulakoru. Niin paljon kuin pidänkin suurista statement-koruista, noi pienet ja sirot on kuitenkin mun arkipukeutumisen ehdottomia kulmakiviä.

Juhannukseen kuului myös aika paljon autossa istumista, joten hyvä kirja tuli tarpeeseen. Nappasin muutama päivä sitten kirjastosta Suzanne Collinsin Nälkäpelin, koska en ollut sitä vielä lukenut. Elokuvan olin tosin nähnyt ja pidin siitä, vaikka tapahtumat ovatkin paikoittain melko raakoja. Kirjakaan ei tuottanut pettymystä, päinvastoin, en millään raaskinut laskea sitä kädestäni ja nyt odotan kuin kuuta nousevaa että saan käsiini trilogian seuraavan osan 8)


~ satu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti