sunnuntai 15. joulukuuta 2013

christmas red

paita - h&m // hame - seppälä // clutch - h&m // kengät - asos // kello - new look

Hellurei ja hellät tunteet! Lupailin vähän viime postauksessa että esittelisin pikkujouluasuni mutta se taitaakin jäädä vain haaveeksi koska a) laiskuus iski kun olisi pitänyt ottaa asukuvia ja b) onnistuin juhlahumussa kadottamaan sen hienon naamioni joka niin olennaisesti kuitenkin asuuni kuului :D Joten esittelenpä tässä nyt sen sijaan erään toisen asukokonaisuuden joka voisi kyllä myös ihan yhtä hyvin käydä vaikkapa juuri pikkujouluasusta. En enää kauhean usein ota kuvia sisällä mutta koska ulkona oli aivan liian kylmää ja tuulista niin päätin tällä kertaa tehdä poikkeuksen. Pahoitteluni siis hieman huonommasta kuvanlaadusta. 

Jokin aika sitten tein pitkästä aikaa H&M:lle tilauksen joka olikin melkoisen punainen, se sisälsi nimittäin tuon yllä näkyvän paidan ja vielä samanväriset farkut. En tiedä johtuuko lähestyvästä joulusta vai mistä mutta punainen on viime aikoina ollut musta kauheen kiva väri. 

Kaivoin eilen vihdosta viimein myös joulukoristeet esiin (parempi myöhään kun ei ollenkaan...?) ja tämmöisiä kavereita täältä nyt löytyy...

~ satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti