torstai 24. huhtikuuta 2014

plaid about it




Huhhuh, nyt on kuulkaas semmonen alkuviikko takana ettei tosikaan. Ei sitä meinaan kovin usein pääse ammattilaisen meikattavaksi ja kuvattavaksi ;) Kerron tästä lisää myöhemmin.

Tämän postauksen asukuvat sen sijaan ovat samaa vanhaa meikäläisen omaa käsialaa. Mulla on tällainen asu kummitellut mielessä jo pitkään ja nyt päätin kyseisen kokonaisuuden vetäistä päälle. Noissa ruutuhousuissa oli kyllä aivan liian kuuma (kesä tulee!!), olisi melkein pitänyt vaihtaa ne hameeseen. Mulla on tolla samanlaisella ruutukuviolla hamekkin niin se olis melkeen ollut parempi. Ens kerralla sitten!

Oon muuten ratsastanutkin tällä viikolla jo kahdesti. Maanantaina lähdin vähän extempore-issikkavaellukselle (onko mitään terapeuttisempaa kuin varmajalkaisella islanninhevosella ratsastus keväisessä metsässä) ja eilen oli ihan normitunti eli kouluratsastusta. Tunti olisi voinut mennä paremminkin, tosin mulla oli nyt hieman vaikeampi hevonenkin mutta silti. Aina kuitenkin vähän harmittaa jos tunti ei mene ihan putkeen. Toki hyviäkin hetkiä oli joista voi lohtua hieman kaivaa mutta aina tietty ne epäonnistumiset jää kummittelemaan mieleen. Tokihan niistäkin voi aina oppia ja sitähän ratsastus nimenomaan on; jatkuvaa opettelua. Ei väliä olitko ratsastanut vuoden vai kaksikymmentä vuotta, aina löytyy jotain opittavaa ja parannettavaa. Siinä kai piilee myös tämän lajin viehätys.

_______________________________________

takki - forever 21
paita - seppälä
housut - kappahl
kengät - h&m
kaulakoru - ebay
kello - new look



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti