sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

weekend in pictures


Boohoosta tilaamani siniset kengät tulivat vihdosta viimein ja vaikka tuo sinisen sävy ei ehkä olekkaan luonnossa ihan prikulleen sitä mitä odotin, niin silti olen näistä tosi innoissani. Tuo malli on niin ihana!



Nälkäpeli-elokuvien ja kirjojen suurena fanina (ja koska rakastan muutenkin kaikkea tulevaisuuteen liittyvää) päätin ostaa luettavaksi tämän hieman samantyyppisen trilogian ensimmäisen osan. Muutaman luvun olen tästä jo ehtinyt kahlata läpi ja täytyy sanoa että koukussa ollaan!



Käytiin eilen lauantaina Sunset Beach Partyissa Karkkilassa kuuntelemassa mm. Olavi Uusivirtaa ja täytyy sanoa että melkoisen energisen show'n mies kyllä veti, ihan huippua. Mä en ole mitenkään kauhean innokas festareilla kävijä mutta tuolla Beach Partyissa ollaan käyty jo useampana vuonna. Tunnelma tuolla Pyhäjärven rannalla on jotenkin tosi kiva eikä ihmisiä ole liikaa. Vaikka loppuillasta paikka oli jo melkoisen täynnä, niin silti ei tullut sellaista ahdistavaa fiilistä mikä mulle joskus tällaisissa massatapahtumissa tulee.



Illasta ei kauheasti kuvamateriaalia ole mutta tällaisessa asussa olin siellä liikenteessä. Jalassa oli vielä valkoiset lenkkarit jotka loppuillasta olivat suhteellisen täynnä hiekkaa, rannalla kun oltiin.



En kuollaksenikaan muista mistä nuo korvakorut ovat mutta jostain alennusmyynneistä taisin ne joskus ostaa. Ne kilisevät aikalailla joten sen takia niitä ei ole tullut muuten kauheasti käytettyä mutta tonne festareille ne olivat juuri passelit koska musiikin takia kilinä ei siellä häiritse.



Tänään tuossa puolenpäivän aikaan iski aivan tajuton ukkoskuuro, luulin jo että nyt se maailmanloppu tulee, niin kovaa ukkosti ja satoi. Taivas ihan sananmukaisesti aukesi. Onneksi se ei kuitenkaan kestänyt kauaa.



Croissantteja aamupalaksi<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti