tiistai 26. elokuuta 2014

autumn feelings


Mulle tulee syksyisin aina vähän haikea olo, eikä pelkästään kesän päättymisen takia. Kouluaikoina kesän päättyminen merkitsi aina koulun alkamista ja koulukavereiden jälleennäkemistä. Vaikka huolettomat kesäpäivät olivat ohi, oli silti jotain mitä odottaa. Vanhempien kanssa käytiin ostamassa uudet lenkkarit ja kouluvaatteet. Reppu täyttyi koskemattomista, kiiltävistä vihkoista, kynistä, kumeista ja muista koulutarvikkeista. Uusi luokka, uusi alku. Vaikka en ollutkaan mikään hikipinko tai kympin oppilas niin taisin silti olla yksi niistä harvoista jotka tykkäsivät olla koulussa. 

Nyt työelämässä ei ole enää samanlaista tilannetta kesän päättyessä ja siitä ehkä tämä syksyinen tyhjä olo johtuukin. On jotenkin niin orientoitunut siihen että pitäisi aloittaa jotain uutta, käntää uusi lehti arjessa. Voi olla että se on yksi syy siihen miksi joinakin vuosina olen ollut syysaikaan hieman masentunut. Vähentyneellä valolla voi toki olla myös osuutensa pelissä mutta luulen että tämä on toinen syy. Onneksi sellaisiin fiiliksiin auttaa yleensä uppoutuminen johonkin sellaiseen tekemiseen mistä pitää ja mikä tekee iloiseksi. Omalla kohdallani piirtäminen, ratsastaminen, luonnossa liikkuminen ja rakkaiden ihmisten seura auttavat ihan valtavasti. Ja mikä estää ostamasta niitä uusia vaatteita ja kivoja kyniä ja vihkoja vaikka ei koulussa olisikaan ;)

Yritän parasta aikaa hieman totuttaa itseäni syyspukeutumiseen ja avain siihen on omalla kohdallani kesäisten ja syksyisten vaatteiden yhdisteleminen. Tämän asun kohdalla ajattelin että tuo ruutuneule ja keltainen laukku edustavat syksyä ja valkoinen hame ja kengät ovat kuitenkin vielä kesän puolella. Mitäs sanotte? :D

_____________________________________________

neule - seppälä
hame - cubus
kengät - nelly.com
laukku - impuls
kello - new look
rannekoru - ?



2 kommenttia: