sunnuntai 10. elokuuta 2014

easy weekend


Hellou, mites teillä on viikonloppu sujunut? Täällä on ainakin ollut täydellisen tapahtumaköyhää ja hyvä välillä niinkin. Olen piirtänyt, lukenut Harry Potteria illalla parvekkeella teemukin kera (en oikein itsekkään ymmärrä missä vaiheessa musta on tullut teenjuoja mutta nyt litkin sitä aina tilaisuuden tullen), katsonut kauhuleffaa, ottanut valokuvia ja samalla hätistellyt ampiaisia kimpustani (oikeasti, mikä niitä vaivaa??). Viikonlopun jännittävin hetki taitaa olla kuitenkin vielä edessäpäin koska mun pitäisi käydä vähän Helsingin puolella ajelemassa ja vaikka rakastan autolla ajamista niin Helsinkiä en voi sietää, aivan liian iso paikka tälle autoilijalle. No onneksi on sunnuntai joten ehkä muuta liikennettä ei ole ihan niin paljon, niin ainakin toivon.

Näillä hellesäillä olen pannut merkille että kaapistani löytyy hyvin vähän alaosia jotka sopivat a) lämpimille säille b) ihmisten ilmoilla ja erityisesti töissä käytettäväksi. Erityisesti shortsiosasto on tähän mennessä koostunut lähinnä itse leikatuista farkkushortseista jotka sinänsä sopivat kyllä hyvin arkena käytettäväksi muuten mutta töihin tarvitsisi jotain vähän siistimpää. Päätinkin tuossa eräänä päivänä korjata tilanteen ja lähteä shortsiostoksille. Aika hyvä flaksi kävikin ja kahdet shortsit lähtivät mukaan, yhteishintaan 17e (alennusmyynnit, ah<3) ja tässäpä näette niistä toisen parin. Hyvä pituus, ihana väri ja sopivan rento mutta kuitenkin siisti malli. Mission accomplished!
____________________________________________

paita - h&m
shortsit - inspire
ballerinat - h&m
laukku - ebay
hattu - seppälä
kello - yves camani


2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut niin sama ongelma shortsien ja muiden kesävaatteiden kanssa! Yleensä kun Suomen kesä on se +18 ja sadetta, niin vaatekaapissa ei riitä vaatteet viikkoja kestäville helteille :D No, toisaalta viitsi hyvillä mielin ostella lisää kun lähtö Losiin oli tiedossa ja täällä hellevaatteiden käyttökausi jatkuu pitkälle syksyyn :) Mutta tosi kivan väriset nuo oranssit shortsit! Katselin myös vähän kaiholla pari postausta takaperin ollutta bikbokin kukkaprinttipaitaa, meinasin itse ostaa saman, mutta jäi hyllyyn, kun aattelin, että ehkä se on kuitenkin liian villi.... mutta ei näytä kyllä ainakaan sun päällä yhtään liian räikeältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä juttu :)) Itsekkin tosiaan arastelin sitä kukkapaitaa aluksi sen räikeyden vuoksi mutta nyt olenkin käyttänyt sitä jo monta kertaa eli siitä onkin tainnut tulla vastoin odotuksia uusi suosikkini :D Joo totta, kyllä se vähän niin tuppaa olemaan meillä suomalaisilla että neuleita ja farkkuja löytyy joka lähtöön mutta sitten alkaa ongelmat kun lämpötila kipuaa sinne hellelukemiin :D Oi vitsit, sulla tulee olemaan varmasti kyllä ihan mahtava syksy siellä länsirannikon auringossa :)

      Poista