sunnuntai 31. elokuuta 2014

weekend in tampere

Nonniin, täällä on kotiuduttu reissusta ja tarkemmin ottaen Tampereelta jossa vietettiin koko viikonloppu. Pääasiallinen tarkoitus oli käydä Särkänniemessä ja koska meillä sattui olemaan myös hotellilahjakortti niin päätettiin käyttää sekin samalla. 


Tämä hanalähde onnistuu joka kerta hämmentämään :DLaitteisiin ei onneksi ollut jonoa nimeksikään.Särkänniemen eläinpuisto (eli nykyisin Koiramäki) on edelleen yksi omia suosikkejani.Jotain hyvin kiintoisaa siellä kuopassa tuntui olevan.Minipossut on niiiiiiin mahtavia! Tällainen mullekkin kiitos :))Näin heppatyttönä myös pikkuponit kiinnostivat suuresti. Tui<3Näsinneulassa oli käytävä tietysti myös.Särkänniemessä riehumisen jälkeen käytiin vielä kiertelemässä hieman kauppoja keskustassa ja siinä lomassa maistui myös fetasalaatti ja kahvi Manhattan Steakhousessa.Yövyttiin Nokialla Rantasipi Edenissä jonne meillä oli se lahjakorttikin.Hotelli sijaitsi aivan järven rannassa. Käytiin illalla vielä kävelemässä rannassa ja nähtiin Särkänniemen viimeisen päivän kunniaksi järjestämä ilotulituskin.Kävelyllä Näsinpuistossa Tampereella.Luonnosta alkaa löytymään jo melko syksyisiä sävyjä.Ja tulihan sieltä myös jotain ostettuakin. Mä en ikinä ollut ennen käynyt tuossa New Yorkerissa mutta siellähän oli vaikka mitä hauskaa. Shoppailut tulevat varmasti näkymään asukuvien muodossa myöhemmin.


2 kommenttia:

  1. Tulipa ikävä Tamperetta näitä kuvia katsellessa! Eläinpuisto on myös mun suosikkipaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, se on kyllä loistopaikka, siellä tuli vietettyä tovi jos toinenkin :) Pidin Tampereesta kyllä muutenkin, varsin viihtyisä kaupunki.

      Poista