sunnuntai 28. syyskuuta 2014

outfit inspiration for fall


Heippa ja hauskaa sunnuntaita! Ajattelin koota tähän muutaman asuluonnoksen joita olen viime päivinä raapustellut. Syksy tuntuu monella olevan se mieluisin vuodenaika pukeutumisen suhteen ja niin se taitaa olla mekäläiselläkin, ainakin päässä vilisevien asuideoiden määrästä päätellen :D


Mua on jo jonkin aikaa kiehtonut ajatus keveästä maksihameesta yhdistettynä vähän syksyisempiin elementteihin. Tällaisia samankaltaisia kokonaisuuksia olen ihastellut muiden päällä ja mietinkin nyt että sopisiko kyseinen tyyli myös meikäläiselle.



Yritän aina keksiä uusia tapoja yhdistää printtejä ja tässä on ainakin yksi jota haluaisin ehdottomasti kokeilla; ruutu ja leokuosi. Tähän sain idean lempibloggaajaltani, Pink Peonies-blogin Rachelilta ja erityisesti tästä asusta. Tykkään! Tähän asuun löytyisi ainekset myös omasta vaatekaapista joten menee ehdottomasti kokeiluun.



Espanjan matkalta tarttui mukaan eräs printti -t-paita ja tässä vähän ideaa siitä miten ajattelin sen yhdistää. Tästä tulossa asukuvia piakkoin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti