torstai 4. syyskuuta 2014

touch of gold


Heipparallaa! Pahoittelut blogissa ja parisen viikkoa vallinneesta hieman verkkaisemmasta postaustahdista, syy on yksikertaisesti siinä että kerrankin "oikeassa" elämässäni on aika kiireistä joten en ole juurikaan ehtinyt ottaa kuvia blogia varten. Luulen että verkkaisempi postaustahti jatkuu ainakin vielä ensi viikon mutta sen jälkeen arjen pitäisi taas palautua normaaliin rytmiin jolloin blogillekkin liikenee enemmän aikaa.

Kuvamateriaalin puutteessa kaivelin taas hieman arkistoja ja löysin sieltä nämä julkaisemattomat asukuvat. Hyvin simppeli kokonaisuus johon olin kuitenkin yhdistänyt kullanhohtoiset kengät ettei menisi ihan tylsäksi.

Espanjan matkan valmistelut ovat myös täydessä käynnissä ja kohta meinaakin pieni paniikki iskeä kun olisi vielä niin paljon kaikkea mitä pitäisi tehdä. Salaa olenkin ihan tyytyväinen siitä että loppuvuoteen ei enää kummempia reissuja sisälly sillä vaikka rakastankin matkustamista niin taidan silti olla pohjimmiltani parantumaton kotihiiri joka nauttii siitä että edessä on kotiviikonloppu vailla minkäännäköistä ohjelmaa. Mutta tämä kotihiiri taitaa mennä nyt aloittamaan pakkailua sillä kotihiireily saa kohta jäädä vähäksi aikaa taka-alalle kun lauantaina koittaa lähtö Espanjan auringon alle ;)
________________________________________________

bleiseri - nelly.com
housut - gina tricot
kengät - h&m
laukku - o.i.s
t-paita - h&m
kello - yves camani
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti