tiistai 28. lokakuuta 2014

white & soft


Heippa taas, pitkästä aikaa! Blogissa on ollut aika hiljaista viime aikoina, mua on jokseenkin vaivannut pieni inspiraation puute tätä touhua kohtaan. En tiedä miksi mutta mua on lähinnä vaan ärsyttänyt koko blogimaailma siinä määrin etten ole välillä viitsnyt edes avata koko tietokonetta ollenkaan koko päivänä (mikä on itseasiassa tehnyt ihan hyvää) ja joinakin hetkinä olen jopa miettinyt että onko tässä koko touhussa yhtään mitään järkeä. En nyt ihan vielä kuitenkaan ole lyömässä hanskoja tiskiin koska elättelen vielä toiveita että se inspiraatio sieltä vielä heräilisi.

Inspiraation puutetta ei ole ainakaan auttanut tuo ulkona viime päivinä riehunut syysmyrsky ja sen takia päätinkin pitkästä aikaa kokeilla asukuvaamista sisätiloissa. Eiväthän nämä laadultaan ole niin hyviä kuin ulkona hyvässä valossa otetut kuvat mutta ihan hyvinhän näistäkin saa asusta käsityksen, vai mitä mieltä olette?

Tuo pörröneuletakki on muuten taas hyvä esimerkki siitä kuinka kivoja löytöjä lastenosastolta voi tehdä. Hintaa tuolla oli vain 13e mutta sitä on syksyn mittaan tullut käytettyä jo monia monituisia kertoja. Se näyttää aika ohuelta mutta on itseasiassa todella lämmin! Tykkään kovasti.
________________________________________________

neuletakki - seppälä
toppi - h&m
hame - h&m
kaulakoru - lindex
kello - new look
kengät - h&m
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti