lauantai 29. marraskuuta 2014

favourites from last winter

Heissan! Pahoittelut jälleen kerran blogihiljaisuudesta, "oikea elämä" on ollut viime aikoina sen verran kiireitä täynnä että blogi on auttamattomasti jäänyt taka-alalle. Kuviakaan en ole viime aikoina oikein ehtinyt ottaa joten arkistomateriaalilla mennään tänään. Koettakaa kestää :) Uusia kuvia on kyllä tulossa varmaankin ehkä jo huomenna.

Ajattelin koota tähän muutamia lempiasujani viime talven puolelta joita aion hödyntää varmasti myös tänäkin talvena, pienin muutoksin ehkä mutta kuitenkin.


Tykkään käyttää valkoisia farkkuja myös talvella mutta nämä vanhat alkavat olla jo melkoisen venyneet ja kuluneet. Uusien osto olisi siis paikallaan mutta arvatkaa onko niitä kaupoissa tähän aikaan vuodesta :D Muhkeat kaulaliinat ovat talven pelastus ja tämä neonvärinen on yksi omista suosikeistani.Tuo pörrötakki on vaan niin ihana!Kohta on taas aika kaivaa varastoista tämä punainen Nellyltä ostettu überlämmin toppatakki. Ruusut olivat viime talvena kova sana ja musta tuntuu että ne tekevät comebäckin tälläkin kaudella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti