perjantai 2. tammikuuta 2015

the bow


Well hello 2015! Mites teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? Itse vietin uutta vuotta rauhallisesti kotona ilman sen kummempia juhlistuksia ja eilinen meni aikalailla samoissa tunnelmissa (mistä lähtien musta on tullut näin tylsä??). Meidän rapun eläkeläiset sen sijaan tais äänistä päätellen bailata ihan meidänkin edestä. 

Vuosi 2014 oli monella tapaa ihan mahtava. Oli ihania ja unohtumattomia reissuja, tutustuin moniin uusiin ihmisiin, iloitsin uusista mahdollisuuksista ja tunnustuksista blogin suhteen ja kehityin muissakin harrastuksissani. Ainahan vuoteen mahtuu myös niitä ei-niin-mukavia asioita mutta kaikenkaikkiaan olen vuoteen 2014 erittäin tyytyväinen ja innolla odotan mitä kaikkea vuosi 2015 tulee pitämään sisällään.

Sitten itse asiaan. Pari päivää sitten blogeja selaillessani törmäsin tähän asuun ja ajattelin että hei, tuohan näyttää aika kivalta. Olen nähnyt tuollaisia rusettijuttuja asukuvissa ennenkin mutta olen ajatellut ettei se ole oikein minua varten. Nyt kyseinen tyyli kuitenkin miellytti silmääni sen verran että päätin kyhätä itselleni oman rusetin ja kokeilla miltä sellainen näyttäisi omassa kaulassani. Menee mielestäni kivasti kaulakorun asemesta, vai mitä mieltä olette?

Tuo päälläni oleva neule on muuten sama kuin tässä postauksessa mutta nurinpäin käännettynä. Ei tätä kai ole tarkoitettu kaksipuoliseksi mutta musta se toimii hyvin näinkin päin :)
______________________________________

neule - seppälä
kauluspaita - h&m
rusetti - itse tehty
 hame - cubus
laukku - o.i.s
nilkkurit - h&m
kello - yves camani


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ai kiitos! :) Pidän siitä kyllä itsekkin, O.I.S:n laukut on omia lemppareitani.

      Poista