sunnuntai 22. helmikuuta 2015

the one with the yellow skirt

Ulkona on viime päivinä ollut melkoisen epähelmikuinen keli räntä- ja vesisateineen ja jos on vielä oikein onnistanut niin puuskaisen tuulen kera. Yhh. Päätin siis siirtää asukuvaussessionkin suosiolla sisätiloihin.

Oon ollut melkoisen yllättynyt ton keltaisen hameen monipuolisuudesta, se tuntuu sopivan lähestulkoon kaiken kanssa. Mulla ois sen varalle varastossa vielä jos jonkinlaista asuideaa mutta tällä kertaa yhdistin sen kirppikseltä viime viikonloppuna löytämäni mustavalkokuvioisen paidan kanssa. Mulla on viime aikoina ollut jokin huivi kaulassa lähestulkoon joka päivä (myös sisällä) ja olo onkin tuntunut vähän paljaalta ilman. Pakko tässä kevään edetessä aloittaa jonkinnäköinen vieroitusmissio mutta ainakin toistaiseksi huivi pysyy kaulassa. Tätä mustaa on tullut käytettyä eniten, se kun menee joka asun kanssa.

Nyt pitääkin alkaa valmistautua ratsastustunnille lähtöön. Onneksi ratsastus tapahtuu myös sisätiloissa, sillä tuntuu että tuo keli muuttuu koko ajan yhä kurjempaan suuntaan. Olin suunnitellut huomiselle vapaapäivälleni pientä luontoretkeä kameran (ja ison eväslaukun) kanssa mutta sitä täytynee harkita uudestaan jos sama meno sään puolesta jatkuu.
_____________________________________

paita - seppälä (kirppis)
hame - h&m
huivi - seppälä
nilkkurit - h&m
kello - yves camani


2 kommenttia: