lauantai 7. helmikuuta 2015

those that didn't make it

Kaikista otetuista asukuvista blogiin päätyy omalla kohdallani ehkä noin 85%. Kuvia tulee siis otettua enemmän kuin mitä täällä näkyy, mutta joidenkin kohtalo on syystä tai toisesta päätyä arkiston mappi Ö:hön. Kokosin tähän muutamia joiden ideasta tykkäsin mutta joissa kuitenkin jokin meni vikaan.

Mulla oli pyörinyt tällainen asu mielessä jo pitkään ja kun vihdosta viimein sain aikaiseksi laittaa ideani käytäntöön, niin jokin siinä ei vaan natsannut. Voi olla että se on tuo paitojen yhdistelmä, ne eivät jotenkin istu toistensa kanssa.


Periaatteessa ihan kiva perusasu mutta loppujen lopuksi vähän liian väritön omaan makuuni.


Näissä kuvissa näytin mielestäni ihan kärpäseltä nuo lasit päässä :D Tämä oli kuvista ehkä vähiten kärpäsmäisin. En muutenkaan ollut ihan hehkeimmilläni näitä kuvia otettaessa joten arkistoon jäivät.


Tästä asusta pidin itseasiassa paljonkin mutta heti näiden kuvien oton jälkeen tuli lumi ja nämä kuvat jäivät koska olin niin innokas ottamaan lumisia asukuvia eikä näitä tullut koskaan julkaistua.


Tämä hame pitäisi ehdottomasti kuvata uudelleen, se on yksi suosikeistani! Näitä kuvia otettaessa oli niin tuulista ettei lopputuloksesta tullut hyvä. Asu kokonaisuudessaan ei myöskään ole lemppareitani.


En pitänyt näiden sisäkuvien laadusta, joten jäivät julkaisematta. En myöskään jostain syystä tuntenut tätä asua kovin omakseni.


Tämä asu näytti peilin edessä tosi kivalta mutta kuviin se sama fiilis ei välity ollenkaan. Tuo mekko näyttää oudolta ja väri kumman likaiselta vaikka se on luonnossa oikein kiva oliivinvihreä eikä tuollainen harmaanruskea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti