sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

jewels, wrinkles and easter excitement

Jep, paita olisi todellakin silityksen tarpeessa. Ryppyjä ei kotona peilin edessä huomannut ollenkaan mutta luonnonvalossa ne tulevat oikein hyvin esiin, valitettavasti. Noh, ei voi mitään. Välillä on paita rypyssä, that's life.

Tällaiset paidat on muuten ihan hirmu käteviä missä on ikäänkuin kaulakoru sisäänrakennettuna. Ei tarvitse käyttää aikaa siihen että miettisi millainen kaulakoru paidan kanssa sopisi, se kun on tavallaan jo mietitty valmiiksi. Tämä neule on ostettu Monkista jo varmaan vuosi tai kaksi sitten mutta löysin sen kaappini kätköistä uudelleen jokin aika sitten ja päällehän se meni samantien. Toinen "varastolöytö" oli nuo nilkkurit joita ei ole blogissa muistaakseni näkynyt ollenkaan. En muistanut ottaa niistä sivukuvaa mutta niissä on siis ruskea tolppakorko ja tuollaiset ruskeat joustoresorit sivuissa. Ne on ostettu joskus kirppikseltä, merkistä ei ole hajuakaan mutta ihan törkeän mukavat ovat jalassa!

Tittidii, oon jotekin niin fiiliksissä että ensi viikolla on jo pääsiäinen ja sehän jos mikä tarkoittaa kevättä! Ei oo yhtään ees sellaista sunnuntaiahdistusta mikä joskus ottaa meikäläisessä vallan, kai se on se tieto siitä että on lyhyt työviikko luvassa ja sitten saa lomailla kokonaiset neljä päivää :))
_____________________________________________

neule - monki
housut - seppälä
laukku - o.i.s
kello - new look
nilkkurit - ? (kirppis)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti