sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

oscars 2015: my favourites


Oscareita ei tullut tänä(kään) vuonna katsottua tv:stä mutta asukavalkadi oli tottakai käytävä jälkikäteen kurkistelemassa. Vaaleita sävyjä näytti tänä vuonna olevan paljon ja yksi niistä, Gwyneth Paltrown yksinkertaisen kaunis ruusumekko, valikoituikin omaksi ykkössuosikikseni. Mekon sävy on mielestäni juuri sopivan hempeä olematta liian imelä, yksihihainen malli on sopivan yksinkertainen mutta silti kiinnostava ja olkapään ruusu tuo asuun hauskaa jujua ja pilkettä.

Toiseksi omalla listallani kohosi Rosamund Piken ruusu-unelma. Todella kaunis mekko! Pidän erityisesti tuosta yläosan piparkakkumaisesta reunuksesta ja mekon materiaalista, näyttää aivan siltä kuin se olisi ruusun terälehdistä tehty. Pidin myös siitä kuinka korut ja asusteet oli jätetty minimiin jotta mekko saa rauhassa varastaa huomion. 

Kolmanneksi listallani sijoittui America Ferreran asukokonaisuus. Mekon yläosan malli ei ehkä ole paras mahdollinen ja vyö on hieman oudon näköinen mutta kokonaisuudessaan mekko on todella upean värinen ja laskeutuu kauniisti.

Erityismaininta täytyy antaa myös Laura Dernin lähes haarniskamaisen näköisestä asusta, todella cool kaikessa epätavanomaisuudessaan! Itse pidän valtavasti metallisävyjen käytöstä asuissa ja tässähän sitä riittää päästä varpaisiin. Tämä on varmasti juuri sellainen asu jota joko inhotaan tai rakastetaan ja itse kuulun ehdottomasti jälkimmäisiin! Tämän olisi oikeastaan pitänyt päästä listalleni, näin jälkikäteen ajateltuna.


Sen sijaan, mikä hieman aiheutti ihmetystä omalla kohdallani, oli hypetys Emma Stonen limenvihreästä asusta, se kun on rankattu lähes joka paikassa koko tapahtuman upeimmaksi. Siis täh?? Yleensä pidän naisen tyylistä paljonkin ja olen postannut aiheesta myös täällä mutta tämä Oscareiden asu ei kyllä omissa silmissäni ole näyttelijän parhaimpia lookeja. Limenvihreä sopii kyllä hyvin punaisten hiusten ja huulten kanssa mutta muuten mekko ei mielestäni ole kovinkaan kaunis. En voi sille mitään mutta musta se näyttää vaan siltä että joku olisi kaatanut jotakin vihreää mönjää hänen päälleen :D Sorry, that's my opinion!

Mitkä oli teidän suosikkeja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti