torstai 22. joulukuuta 2016

christmas red

Jouluun on enää kaksi yötä (ja toinen niistä jo kohta menossa..) enkä voi olla toivomatta että tuo viime viikonlopun lumi olisi pysynyt hieman kauemmin. En ole ikinä aiemmin pahemmin välittänyt lumesta mutta tänä vuonna sillä on selkeästi ollut vaikutusta mielialaani. Olo ja fiilis on heti pirteämpi kun maassa on edes hieman lunta tuomassa valoa pimeyteen. Ja kuuluuhan lumi toki jouluun. 

Lunta tai ei, on silti ihanaa että kohta on joulu ja saa hieman rauhoittua.


Oletteko te ehtineet jo käydä vilkaisemassa alennusmyyntejä? Itse olen niistä jo muutaman jutun ostanut. Tämä H&M:n joulunpunainen neule on niistä yksi. Puoliksi puuvillaa joten todella mukava ihoa vasten. Hieman tosin arvelutti vetoketju joka on tuolla selkäpuolella. Ajattelin että se saattaisi painaa istuessa tai olla kylmä ihoa vasten. Ostin kuitenkin koska kivoja ja huokeita puuvillaisia neuleita on joskus hankala löytää. Ja tosiaan kympinhän tämä maksoi vaan.

Ei tarvinnut katua, sillä olen tykännyt paljon. En ainakaan vielä ole huomannut että vetoketju haittaisi käyttöä. Oikeastaan vaan hyvä että neuleen saa sen avulla helposti pois.


neule - h&m / takki - h&m / farkut - cubus / kengät - h&m / laukku - ebay /

Nämä kuvat on otettu viime viikonloppuna mutta mietinpä että tämän saman setin voisi laittaa päälle huomennakin... viimeinen työpäivä ennen joulua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti