sunnuntai 12. helmikuuta 2017

promise of spring


Tätä kirjoittaessa aurinko paistaa täydeltä terältä, lintujen laulu kuuluu sisälle asti ja räystöistä tippuu vesi. Selkeä merkki siitä että kevättä kohti ollaan menossa ja se jos mikä saa ainakin allekirjoittaneen hyvälle tuulelle. Ja entäs tuo lisääntynyt valo? Kyllä sillä vaan on ihmeitä tekevä vaikutus mielialaan (eikä haittaa se ettei mulla vieläkään ole kattolamppua eteisessä...).

Päädyin ostamaan kevättä ja kesää varten jo hieman vaatetustakin. Nythän farkkuhameet ovat tehneet vakaasti comebäckiä. Itse en ole tuosta trendistä ollut mitenkään kauhean innoissani, ennen kuin nyt. Löysin viimeisistä aleista nimittäin ihan täydellisen farkkuhameen. Huimat seitsemän euroa maksoi. Hitusen se on ehkä liian nafti mutta ajattelin että ehkä sitä saisi hieman fiksattua. Sitten näette sen varmasti täälläkin. 

Toistaiseksi mennään kuitenkin vielä talvivaatetuslinjalla, vaikka kevätpukeutuminen alkaakin jo kovasti houkuttaa.


Bongasin Instasta erään mustavalkoisen asun pinkeillä yksityiskohdilla ja tykkäsin siitä niin että päätin luoda siitä oman version. 

Tuon takin suhteen mulla on vähän kahdenlaisia fiiliksiä. Toisaalta tykkään siitä tosi paljon, toisaalta siinä tulee välillä vähän lääkäri-olo :D 

Lääkäri tai ei, tää väriyhdistelmä on kyllä sellainen josta tykkään ja asu on kyllä tosi paljon mua.


pipo - h&m / kaulaliina - h&m / takki - h&m / laukku - kappahl / farkut - gina tricot / kengät - dinsko / kello - glitter

Kiireisen tammikuun jälkeen tuntuu hassulta kun kalenteri on tyhjempi ja vapaa-aikaa on yhtäkkiä enemmän. Tuntuu koko ajan että pitäisi käyttää se johonkin hyödylliseen kuten vaikka siivoamiseen tai kuntoiluun. Toisaalta ehkä joskus on hyvä olla vähän aikaa tekemättä mitään ihmeellistä. Olla vaan. Ehkä juuri siten voisinkin tämän sunnuntain viettää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti