keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

going green
takki - h&m / farkut - gina tricot / paita - only / kengät - nelly / laukku - h&m / aurinkolasit - seppälä / hanskat - seppälä / kaulakoru - h&m / kello - regal / rannekoru - gina tricot 


Muotibloggaus, oppitunti yksi: jos asu on vähän tylsä, kuvaa se myrkynvihreää taustaa vasten. Näyttää heti vähän jännemmältä (tai niin ainakin uskottelen itselleni).

Noi kirkkaan oranssit hanskat on muuten todelliset lifesaverit sateisiin ja harmaisiin aamuihin, niillä saa heti vähän mieltä kohotettua. Lisäks ne tuo just sopivan määrän väriä asuun.

Ei oo muuten turhaan taas noi aurinkolasit päässä, ette meinaan haluais nähä mun väsyneempääkin väsynyttä naamaa. :D Syytän liian lyhyttä vuorokautta.
Mä en tosiaan oo kauheen hyvä menemään aikasin nukkumaan, löydän aina jotain tekemistä iltasin. Pitäs yrittää kyllä parantaa tapani, ei meinaan oo kauheen terveellistä kun joka yö nukkuu vaan jonkun 5-6 tuntia.

En tiiä mikä hiustennäpräämisaddiktio mulla on kun joka kuvassa pitää niitä hiplata :D hieman ärsyttävää. Ehkä yritän alitajuisesti kertoa itselleni että tosiaan, ne hiuksetki on vielä leikkaamatta.

Mut joo, tänään ei oo oikeestaan mitään sen fiksumpaa sanottavaa. Ehkä nyt yritän mennä vaan suosiolla nukkumaan niin ajatus juoksisi ehkä huomenna paremmin ;)

Hauskaa viikkoa!


~ satu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti