keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

grey & neon


paita - h&m / hame - seppälä / nilkkurit - new look / kaulakoru - h&m / aurinkolasit - seppälä / laukku - seppälä / kello - new look 


Ei sentään fifty shades mutta aika harmaissa mentiin kuitenkin. Plus tietty vähän neonkeltasta kaulakorun muodossa. Toi väriyhdistelmä toimii ainakin mun silmään ihan kivasti.

Hame on yks lemppareista, ihan mahdottoman mukava päällä ja tykkään tosta kuvioinnista. Yks toinen lempparijuttu on myös toi Seppälän laukku. Tykkään laukuista joihin mahtuu koko elämä mut silti niitä on helppo kantaa. Toi on lisäks yli viis vuotta vanha ja lähes päivittäin käytetty mut ei näy missään. Ei kuluman kulumaa! Ainoastaan vetoketjusta on lähteny semmonen tekonahkainen "vetoläpyskä" irti, mut muuten on kun eilen ostettu. Eli ei se halpa aina tarkota huonoa laatua, ja mä en ees kohtele mun laukkuja mitenkään erityisen silkkihansikkain (vaikka ne sen kyllä ansaitsisivat :)).

Mitäs muuta? Ratsastamassa kävin kuten joka keskiviikko ja ratsuna toimi sellanen eiffelintorni ettei mitään rajaa :D hepan selkä oli meinaan about kakskyt senttiä mun päästä vielä ylöspäin. Siinä olikin tällaselle pätkälle haastetta :D Onneks oli kyseessä kuitenkin suht kiltti tapaus.


Mut siinäpä ne jorinat tältä päivältä, nyt on silmät sen verran ristissä et hyvä jos löydän tieni tonne sänkyyn.


Hauskaa viikkoa!


~ satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti