lauantai 28. joulukuuta 2013

stripes

paita - kappahl // liivi - seppälä // kaulakoru - h&m // kello - new look // sormus - h&m

Nyt on raitoja paidan lisäksi myös tukassa. Mitäs tykkäätte? Omasta mielestä piristi ilmettä ainakin tosi paljon eikä tukka näytä ihan niin kuolleelta enää. Ihanaa myös kun sai kuivat latvat pois. 

Muistatteko muuten tämän tukkapostauksen? Puhuin siinä Nioxin-nimisestä hiustenhoitosarjasta jonka luvattiin tekevän hiuksista paksumman näköiset. Reilun parin viikon käytön jälkeen koin että aine todellakin toimi ja hiukset alkoivatkin tuntumaan vähän paksummilta. Valitettavasti aloin kuitenkin saamaan siitä myös allergiaoireita. Aluksi mitään ongelmaa ei ollut mutta myöhemmin kaulani alkoi punoittamaan ja kutisemaan kauheasti joka käytön jälkeen joten en uskaltanut jatkaa käyttöä enää. Siirryin taas samoihin tuotteisiin joita käytin ennen Nioxinia ja ongelma hävisi. Olisi kyllä niin pitänyt arvata kun oon vähän kaikelle allerginen. Itseruskettaviakaan en voi käyttää koska saan niistä ihottumaa. Sinänsä sääli tän Nioxinin kohdalla koska musta todellakin tuntui että se toimi. En vaan uskaltanut ottaa riskiä että allergiaoireet pahenisivat. Käyttöohjeissahan kyllä sanotaan että päänahka saattaa aluksi punoittaa kun aine alkaa vaikuttaa, mutta mulla tuli tosiaan toi kaulaihottuma. Päänahassa en itse huomannut mitään kummempia tuntemuksia. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan jos tuote kiinnostaa, tiedän kuitenkin muutamia jotka tätä käyttävät ihan tyytyväisenä ja ilman mitään allergioita.

Asiasta kukkaruukkuun, olisin halunnut ottaa ihan kunnon asukuvat ton mun uuden käännettävän liivin kanssa, joka on alelöytö itseasiassa sekin, mutta sää oli vähän toista mieltä. Päätinkin että taidan suosiolla odottaa vähän vähemmän tuulista ja sateista päivää.


~satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti