maanantai 28. heinäkuuta 2014

office wear


Olen tosiaan ajastanut pari postausta matkani ajaksi tälle viikolle jotta blogi ei ihan kokonaan hiljenisi ja ajattelin aloittaa tästä työasusta viime viikolta. Mulla on oikeastaan aika vähän toimistoon soveltuvia lyhythihaisia toppeja ja sen takia tuo liivi onkin ollut nyt lämpimillä keleillä ahkerassa käytössä. Se on niin helppo heittää vaikkapa tavallisen ohutolkaimisen topin päälle jolloin yläosaan saa hieman peittävyyttä ja samalla myös ryhtiä.

Tuo lintukoru on ollut mulla iät ja ajat mutta en ole tullut käyttäneeksi sitä paljoakaan. Tuo ketju on aika pitkä ja mun on kauan jo pitänyt vaihtaa se lyhyempään mutta sitten keksin että senhän voi myös solmia keskeltä jolloin se lyhenee hiukan. Tähän asuun tuo koru oli muutenkin juuri passeli kun kaipasin siihen jotain pientä hauskaa juttua.

 Nuo Zalandosta tilatut New Lookin kengät ovat muuten olleet oikeat arjen pelastajat, varsinkin niinä päivänä kun ei ole muistanut lakata varpaankynsiä uudestaan. Jalat saavat hengittää kuten sandaaleissa mutta varpaat ovat silti piilossa. Kätevää.
_____________________________________

liivi - h&m
toppi - h&m
hame - prisma
rannekoru - monki
kaulakoru - h&m
kengät - new look (zalando)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti