maanantai 14. heinäkuuta 2014

sporty spice


Valloillaan oleva trendi jossa urheiluhenkisiä vaatteita yhdistetään vähän fiinimpiin juttuihin on pikkuhiljaa alkanut kiehtoa meikäläistäkin. Tässä H&M:n koripallotopissa mua miellyttää erityisesti noiden LA-kirjainten samettinen pinta ja tuo oranssi reikäjuttu tuossa yläosassa. Luulen että toppi näyttäisi hyvältä myös vaikka mustan nahkahameen ja korkokenkien kanssa iltarientoja ajatellen mutta tällä kertaa yhdistin sen astetta arkisemmin raitahameen ja ballerinojen kanssa.
_____________________________________

toppi - h&m
hame -lindex
ballerinat - seppälä
kaulakoru - ?
kello - new look


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva asu! :) Itsekin katselin tuota toppia, mutta jäi kauppaan. Nyt alkoi houkuttaa uudelleen sen ostaminen :D Löysin blogisi tuolta cosmon kautta, päätin liittyä lukijaksikin. Asusi ovat usein todella kivoja, etenkin pidän siitä, kun käytät värejä! Ja entisenä innokkaana piirtäjänä myös piirroksiasi on mukava katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, onpa kiva kuulla! :) Itsekkin jätin tuon topin ensimmäisellä kerralla kauppaan vaikka se kovasti houkuttikin mutta kun en saanut sitä mielestäni millään niin oli pakko käydä ostamassa :D

      Poista