perjantai 10. lokakuuta 2014

lace & plaid


Nyt alkaa olemaan se aika vuodesta kun kesävaatteet pakataan varastoon ja talvivaatteet kaivetaan pikkuhiljaa esille. Itsekkin olen yrittänyt hieman siivota vaatekaappiani kesähepenistä mutta ihan kaikkea en ole raaskinut viedä varastoon ja tuo pinkki pitsitoppi on yksi niistä. Se on kesäkuumalla mukavan vilpoinen mutta sopiihan se myös näin syksylläkin käytettäväksi kun alle laittaa t-paidan ja heittää vielä bleiserin päälle. Se sopi mielestäni hyvin myös tuon ruutuhameen kanssa koska hameesta löytyy vähän samaa väriä kuin topista.

Huh, onneksi on perjantai! Musta meinaan tuntuu että voisin tehdä väsymyksen maailmanennätyksen. En tiedä milloin saan taottua päähäni että aikaisin nukkumaan meneminen on oikeasti ihan hyvä idea, varsinkin kun herätys on arkiaamuina klo 06:30. Toisaalta minkäs sille mahtaa, mä en vaan ikinä ole ollut aamuihminen enkä varmaan tule olemaankaan. Pidän siitä myöhäisen illan ja yön rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta. Silloin on mukava piirtää, lukea tai puuhailla muuten ja kaikki parhaat ideat ja inspiraatio tulevat yön pimeinä tunteina. Vaikka mua väsyttäisikin illalla niin silti en malta mennä nukkumaan. Kai mä olen edellisessä elämässäni ollut joku yöeläjä, ehkä pöllö? Se selittäisi myös sen miksi pidän pöllöistä niin paljon. Olen viime aikoina innostunut lukemaan Harry Potter-kirjoja uudestaan ja huomannut tuntevani syvää kateutta Harrya kohtaan, eikä niinkään taikavoimien vuoksi (no, okei ehkä ihan pikkuriikkisen senkin takia ;)) vaan koska hänellä on lemmikkipöllö.

En tiedä miten tämä aihe yhtäkkiä vaihtui väsymyksestä pöllöihin mutta kuten sanoin, ihanaa kun on viikonloppu (ja mullapa sattuu olemaan vielä pitkä sellainen, jippii!) ja saa taas vähän nukuttua univelkoja pois. Voi olla että tännekin saadaan sitten vähän pirteämpää juttua :D

Hauskaa viikonloppua!
 __________________________________________

bleiseri - h&m
paita - inspire
hame - seppälä
kengät - h&m
laukku - o.i.s
kello - yves camani
rannekoru - bijou brigitte
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti