lauantai 4. huhtikuuta 2015

bonjour

Hello hello! Mites teidän pääsiäinen on lähtenyt käyntiin? Itse en tehnyt mitään kovin erikoista eilen, siivoilin hieman ja kävin vähän ajelemassa. Tänään mulla oli ratsastustunti heti aamusta ja se menikin itseasiassa todella hyvin, ilmeisesti sekä hepalla että mulla oli tänään hyvä päivä ja siitä asti onkin ollut suupielet ihan korvissa.

Mun on pitänyt jo kauan ottaa asukuvia tästä bonjour-raitapaidasta mutten ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Nyt taas vetäisin sen pitkästä aikaa päälle ja päätin ottaa kuvatkin ennen kuin taas unohdan. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset raitapaidoista. Toisaalta ne on musta kamalan tylsiä mutta oikein yhdisteltyinä saattavat näyttää hyvinkin kivalta. Ja niitähän voi oikeastaan ajatella vaatekaapin neutraaleina vähän niinkuin valkoisia ja mustia vaatteitakin. Niin ja onhan tässä raitapaidassa myös tuo teksti, mikä tekee siitä ei-niin-perus-raitapaidan mikä on hyvä.

Tilasin H&M:ltä hiljattain muutamat kevätkengät, nämä käärmekuvioiset mukaanlukien. Ihan törkeän hyvät jalassa! Sekään ei aina ole ihan itsestäänselvyys vaikka matalapohjaisista kengistä onkin kyse. Ei muuten tullut edes kylmä vaikka nilkat paljaina tuolla huitelinkin! En tosin kauaa ollut ulkona mutta selkeästi lyhyempiä matkoja voi ulkona jo taittaa tuollaisissa vähän kevyemmissäkin popoissa. Taitaa se kevät tulla sittenkin!
________________________________________________

takki - h&m
paita - bikbok
housut - gina tricot
laukku - orsay
kengät - h&m


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti