maanantai 29. kesäkuuta 2015

the wedding dress

Heippa taas pitkästä aikaa! Mun ei näköjään pitäisi lupailla mitään postailujen suhteen sillä ne eivät ikinä näytä toteutuvan. Pahoittelut siitä. Ajastettuja postauksia en saanut siis valmiiksi ja Irlannissa oli sen verran tekemistä joka päivä ettei postailuille jäänyt siellä juurikaan aikaa. Irlannista voi lukea lisää ratsastusblogini puolelta täältä.

Ennen Irlantiin lähtöä sain piirustustilauksen jossa tilaaja halusi lyijykynäpiirroksen hääpuvustaan. Kuvassa tuli myös olla "henkilö" puvun sisällä niin sanotusti mutta kasvoja ei tarvinnut tehdä.


Sain tilauksen noin viikon varoitusajalla joka on todella vähän. Yleensä en ota tilauksia joissa deadline on näin lähellä (tavallisesti haluan varata piirtämiseen noin 2-4 viikkoa) mutta tein tällä kertaa poikkeuksen koska tilaaja oli hyvän kaverini kaveri ja kyseessä oli värityötä pienitöisempi ja helpompi lyijykynätyö jonka ajattelin saavani valmiiksi suhteellisen nopeasti. Ja sain kuin sainkin kuvan valmiiksi ajoissa!

 Puvun yläosan olisi ehkä voinut tehdä hieman tarkemmin mutta muuten olen lopputulokseen ihan tyytyväinen. Mielestäni puku on hyvin kaunis, jossain tämäntyylisessä voisin itsekin kuvitella astelevani vihille joku päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti