perjantai 3. heinäkuuta 2015

ireland shoppings

huivi - dorothy perkins (burtons)

Nonniin, nyt olisi tarkoitus hieman esitellä mitä kaikkea Dublinin ostoskierrokselta tattui mukaan. Huiveja tuli tosiaan hamstrattua kolmin kappalein mutta itse käytän huiveja tosi paljon eivätkä ne matkalaukussa paina juuri mitään. Aika pajon tuli ostettua Burtons-nimisestä liikkeestä joka käsittääkseni myy monia eri merkkejä. Lähestulkoon kaikki ostokset taisivat olla aletuotteita, Dublinissa oli nimittäin myös menossa massiiviset alennusmyynnit.


huivi - new look

huivi - dorothy perkins (burtons)

paita - dorothy perkins (burtons)

Neuletakit Dunnesilta ja Forever 21:sta. Jälkimmäisestä lähti mukaan myös perustoppi mutta sitä en jaksanut kuvata. 

mustat rennot housut - new look

Tällaisia oon etsinyt jo pitkään! Aion käyttää näitä myös töissä vaikkapa valkoisen paidan ja huivin kanssa.

kengät - dorothy perkins (burtons)

kengät - dorothy perkins (burtons)

kello - new look

rannekorut - aldo

Mun on välillä vaikea löytää rannekoruja jotka sopivat omaan pienenpieneen ranteeseeni mutta tällaiset kuminauhalla varustetut ovat tosi käteviä.


korvakorut - wallis

Nää oli musta tosi hauskat :) Näissä siis tuo isompi rinkula tulee korvalehden taakse. En oikein ole syttynyt niille korvakoruille joissa on se pieni pampula edessä ja iso takana mutta vaikka näissä on sama idea niin nää on jotenkin kivemmat.


korvakorut - aldo

Siinäpä ne! Tosi tyytyväinen olen näihin löydöksiin. Paljon enemmänkin olisi ollut ostettavaa mutta sitten olisi alkanut jo matkalaukun painorajat paukkua. Ihan hyvä sinänsä niin pysyy joku järki tässäkin touhussa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti