torstai 30. heinäkuuta 2015

made for walking

Tehdäänpä heti alkuun pari asiaa selväksi: fitness on meikäläiselle edelleen lähestulkoon kirosana ja treenipostaukset muiden blogeissa ovat niitä jotka itse yleensä suosiolla skippaan samantein. Älkää käsittäkö väärin, liikunta on minunkin mielestäni tärkeää mutta kaikenlainen treenihypetys on musta tajuttoman ärsyttävää. Noh, ehkä mä en vaan kuulu kohderyhmään.

Enpä siis olisi uskonut että meikäläinen innostuisi sporttivaatteista ja lenkkareista mutta näköjään sekin tapahtui. Saanko siis esitellä: OTL:n ensimmäinen (ja viimeinen?) sporttivaatepostaus!

Itse tykkään hankkia omat liikuntasuoritukseni lähinnä ratsastuksen muodossa mutta välipäivinä tykkään tehdä myös kävelylenkkejä. Varsinkin pitkän toimistossa istutun työpäivän jälkeen on mukava saada vähän raitista ilmaa ja liikettä niveliin. Juoksemisesta tai edes hölkkäämisestä en tykkää mutta käveleminen kauniita maisemia ihastellen on itselleni juuri sopivanlaista toimintaa. Viime aikoina lenkkini pituudet ovat jonkin verran kasvaneet ja huomasin etteivät tavalliset kengät (loaferit) ole siihen tarkoitukseen kauhean sopivat. Ei siis muuta kun lenkkariostoksille ja nuo yllä näkyvät Hummelit tarttuivatkin kaupasta mukaan. Ovatpa muuten pehmeät ja kevyet! Olen omistanut tällaiset kunnon lenkkarit viimeksi teininä joten en muistanutkaan kuinka mukava tällaisilla on talsia pidempiäkin matkoja.

Olin myös miettinyt että joku hupparin tyylinen olisi lenkille kiva vetäistä päälle mutta karu totuus kuitenkin iski: eihän meikäläisen kaapista löydy ainuttakaan! Ajatelkaa, niinkin yksinkertainen vaatekappale mutta ei, meikäläinen ei omista hupparin hupparia. Siihenkin tuli kuitenkin muutos kun tämä Puman kirkkaanoranssi yksilö muutti vaatekaappiini. Olisin oikeastaan halunnut pinkin mutta koska sellaista ei löytynyt (ainakaan mitään kivan mallista) niin tämä saa kelvata. Kovasti pidän kyllä tästäkin! Ihanan pehmeä on muuten myös sisältä.

Nuo Adidaksen mustat ulkoiluhousut ostin alunperin Irlantia varten koska eipä multa sellaisiakaan (ehjiä) löytynyt ennestään. 

Mutta näin! Kyllä näillä kamppeilla kelpaa nyt lenkkipolkuja kuluttaa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti