maanantai 10. elokuuta 2015

new home, new beginning

En ole muuttanut vaikka otsikko ehkä antaakin niin ymmärtää, vanha koti tuntuu vaan tällä hetkellä niin uudelta ja erilaiselta. Kuten toisessa blogissani jo mainitsinkin, erosin pitkäaikaisesta avomiehestäni jonkin aikaa sitten. Ero oli yhteinen päätös eikä siihen liittynyt sen kummempaa draamaa (olemme vieläkin ystäviä) mutta kyllä sellainen silti laittaa aina kuviot uusiksi.

Päätin itse toistaiseksi jäädä vanhaan asuntoomme ainakin siihen asti kun löydän mieleisen uuden asunnon. Tiedostan että olen koko kesän kailottanut halustani muuttaa, ja haluan edelleenkin mutta haluan myös että se uusi asunto on juuri sellainen mistä pidän. Tästä nykyisestä kun ei sinänsä ole kiire lähteä, tämä on kuitenkin tosi kätevällä paikalla ja vuokra suhteellisen ok. Tällä viikolla alkavat myös ratsastustunnit taas pyöriä lähitallilla kesätauon jälkeen ja tästä nykyisestä asuinpaikasta on sinne lyhyt matka, siitä myös iso plussa.


Mua ei sisustaminen ole aikaisemmin oikeastaan kauheammin kiinnostanut mutta nyt kun tuli tilaisuus laittaa koti juuri sen näköiseksi kuin itse haluan, olenkin löytänyt itseni tuon tuosta tutkiskelemassa sisustusnettikauppoja ja tori.fi-sivustoa edullisten löytöjen toivossa. Sitä kautta löysinkin tietokonepöydän, sohvapöydän ja nojatuolin, nämä kaikki yhteishintaan 35e. Kaikki hyväkuntoisia ja juuri sellaisia kuin olin toivonutkin. Myös muutamia ihan uusiakin sisustusjuttuja on kotiin muuttanut ja muutamia niistä näissä kuvissa näkyykin (päiväpeitto, koristetyynyt, ylemmän kuvan matto).

Tähän asuntoon liittyy tottakai paljon muistoja ja osittain siksi halusin laittaa myös huonekalujen järjestyksen täysin uusiksi. Muistoista suurin osa on ihania ja hyviä mutta halusin silti luoda ikäänkuin uuden alun. 


Tästä onkin hyvä aloittaa elämässä ihan uusi ajanjakso ja lähteä tutkimaan millaisia seikkailuja se pitääkään sisällään :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti