keskiviikko 28. joulukuuta 2016

surviving winter

 Joulun jälkeinen väsymykseni ei onneksi kestänyt kovin kauaa. Olin ensin vaipua epätoivoon to-do-listani ja väsymyksen kasvaessa kun joulunakaan ei oikein ehtinyt kumpaankaan asiaan saamaan helpotusta aikaiseksi. Elämänhallintani on jotenkin ollut nyt tosi retuperällä viime aikoina kun kaikki vapaa-aika on tehnyt mieli viettää mieluiten peiton alle kaivautuneena (mielellään vielä suuren suklaakonvehtirasian kanssa). Tätä se pimeä aika joskus teettää. 

Eilen päätin kuitenkin viimein reipastua. Ajattelin että nyt saa lorviminen riittää. Sainkin ruksittua to-do-listaltani melkein puolet. Kävin lenkillä pitkästä aikaa. Söin terveellisesti. Siivosin hieman. Menin hieman aikaisemmin nukkumaan. Ja kas, herääminenkin oli aamulla yhtäkkiä sata kertaa helpompaa ja mieli keveämpi. Joskus vaan pitää ottaa itseään niskasta kiinni. 

Ensi viikolla aloitan uudestaan tauolla olleen ratsastusharrastukseni. Jihuu! Kuinka olen tallille kaivannutkaan. Lisäksi olen ajatellut aloittaa tanssitunnit. Myös yksi haave joka on pitkään mieleni perukoilla kolkutellut.

Eiköhän näillä eväillä tämäkin pitkä ja pimeä talvi nujerreta.


 Ihan hirveitä super-talvi-toppatakkikelejä ei vielä ole paljoakaan ollut (jos ei sitä marraskuun jääkautta lasketa) mutta ajattelin silti että ehkä olisi aika hieman päivittää takkivarastoani ja laittaa se ainoa "tosi lämmin" toppatakkini vaihtoon, olihan se jo vanha ja rikkinäinen.

Jonkin aikaa sopivaa takkia saikin etsiä. Halusin että takki olisi niin lämmin ettei sen alle tarvitsisi pukea pakkasilla montaa ylimääräistä neuletakkia mutta kuitenkin myös kivan näköinen jotta sen kanssa uskaltautuisi myös kaupungille. 

Nellyn valikoimia en ollutkaan pitkään aikaan käynyt katselemassa mutta onneksi sinne nyt eksyin, sattuipa sieltä nimittäin löytymään täydellisesti kriteerejäni vastaava rotsi ja vielä alennuksessakin se oli. Ja on kuulkaa lämmin. Ja eikös ole kivan näköinenkin? Itse tykkään tuosta värimaailmasta todella paljon.


takki - nelly.com / pipo - h&m / neule - ellos / farkut - cubus / laukku - o.i.s / kengät - h&m1 kommentti: