tiistai 17. tammikuuta 2017

think positive


Pakko sanoa että vaikka kuinka hehkutin pari viikkoa sitten uutta vuotta, tein lupauksia ja haaveilin tulevasta, niin eipä tämä vuosi ole omalla kohdallani kauhean kaksisesti alkanut. Monenlaisia vastoinkäymisiä on mahtunut jo tähän pariviikkoiseen ja välillä mieli on ollut todella maassa. Tiedättekö ne ajat jolloin tuntuu että kaikki menee pieleen yhtä aikaa. Nyt on sellainen aika.

Tunnustan tosin että olen itse aika herkkä ja teen itselleni helposti asioista suurempia kuin ne todellisuudessa ovat. Tahdonkin ajatella että ehkä suurin osa niistä tähän vuoteen mahtuvista ikävistä asioista tulee nyt hoidettua pois alta ja koko loppuvuoden voi sitten keskittyä niihin hyviin. Eihän se toki aivan noin mene, mahtuuhan yhteen päiväänkin jo monta sekä hyvää että huonoa asiaa. Mutta noin niinkuin suuripiirteisesti. 

Itse uskon myös että kaikella on tarkoitus, myös niillä ikävillä asioilla. Tiedätte toki sen kulunuttakin kuluneemman sanonnan; if life gives you lemons, make lemonade. Hieno ajatus sinänsä, joskin vaikea joskus toteuttaa. Siihen yritän itse kuitenkin pyrkiä. Keskittyä hyviin asioihin ja yrittää nähdä hyvää, myös niiden vastoinkäymisten yli. Ei kaikki kuitenkaan yleensä ole niin huonosti miltä näyttää.


huivi - gina tricot / takki - seppälä / neule - h&m / farkut - gina tricot / laukku - orsay / kengät - new look

On tähän vuoteen mahtunut jo paljon myös hyvääkin, huippuhetkiä suorastaan. Siitä saan kiittää etukädessä ystäviäni, niin töissä kuin vapaa-ajalla. Oon oikeasti onnekas että mulla on elämässäni niin huipputyyppejä. Toinen asia joka pitää mut järjissäni kaiken elämän pyörityksen keskellä on ratsastus. Tallille mennessä vain unohtuu kaikki muu ja saa keskittyä juuri siihen mitä niin kovasti rakastaa.

Hauskaa muuten kun on ollut päiviä jolloin on tarjennut ihan nahkatakilla. Lämpimän neuleen ja kaulaliinan avituksella tosin, mutta kuitenkin. Tämä muhkea ruutuhuivi oli muuten yksi alelöytöhuiveistani. Aivan ihana mun mielestä! Väri ja muhkeusaste (:D) just täydellinen!

Mitäs te tykkäätte?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti