sunnuntai 15. tammikuuta 2017

sale shopping & sunday things


Heippa ja mukavaa sunnuntaita! Olen miettinyt että alankohan tulla vanhaksi kun olen viikonloppuisin alkanut heräämään ilman herätyskelloa jo siinä 8.30-9 aikoihin enkä oikein enää sen jälkeen saa kunnolla unta. Yleensä olen ollut aika perinteinen yökyöpeli, valvon myöhään ja heräilen siinä 11 pintaan. Toisaalta parempi näin. Mukava aloittaa päivä jo hieman aikaisemmin niin saa paljon enemmän aikaan. Kiireettömät viikonloppuaamut ovat kyllä muutenkin niin luksusta. Itse kirjoittelen tätä keittiönpöydän äärestä, pehmoisin aamutakki ylläni, suuri kahvikuppi vieressäni ja katselen ikkunasta kun lunta satelee hiljalleen.



Tiistaina kävimme kaverini kanssa hieman kahvittelemassa ja aleshoppailemassa ja tällaista oli päällä silloin. Otimme asukuvat myös ihan paikan päällä (postauksen lopussa) mutta ajattelin kuvata asun uudestaan myös ihan päivänvalossa. 



Huivi ja neule ovat alelöytöjä näistä aleista, takki parin vuoden takaa, alesta myös. Huiveja on tullut ostettua viime aikoina aika monta mutta itse käytän niitä paljon eivätkä ne alessa maksa juuri mitään. Niillä saa asuihin helposti mukavaa vaihtelua ja ne lämmittävät ulkoilun lisäksi myös töissä toimistossa istuessa.



Nämä viimeiset kuvat ovat siis tiistailta jolloin asu oli "in action". Bongattiin rappuset jotka oli nätisti valaistu ja se valikoituikin kuvauspaikaksi. Pikkuisen näin jälkikäteen häiritsee nuo johdot tulla nurkassa mutta muuten näistäkin tuli tosi kivoja.

huivi - gina tricot / takki - h&m / neule - gina tricot / farkut - gina tricot / kengät - dinsko / laukku - ebay / kello - glitter

Sellaista tänään. Itse taidan jatkaa sunnuntaipäivääni suuntaamalla uimahallille ja illalla voisi varailla hieman reissuja. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa ❤

Rentouttavaa sunnuntaita teillekin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti