sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

whiteout


takki - kirppis / neule - vero moda / housut&aurinkolasit - seppälä / kaulakoru - glitter/ 
kengät - o.i.s 


Aurinkoista sunnuntaita! (ainakin täällä se on aurinkoinen :)) 

Täällä on tänään siivottu, piirretty, katseltu luontodokumentteja, ihasteltu säätä ja mun valkoista ruukkuruusua  johon on tullut uusia lehtiä ja uusi nuppu (ehkä se elää sittenkin...) ja haluaisin vielä lähteä ulos kävelemään. Ainoa ongelma on etten oikein pidä tästä nykyisestä asuinalueesta. 

Kun asuin vielä maalla, rakastin sitä että siellä sai kävellä ja vaellella luonnon keskellä ilman että näki yhtäkään ihmistä ja sai olla ihan rauhassa omien ajatustensa kanssa. Tätä myös kaipaan maalla asumisesta eniten. Ehkä vielä joku päivä mulla on, jos ei talo, niin ainakin mökki jossain ihanassa paikassa järven rannalla ;)

Niin, mut mitäs asusta? Mikähän siinä muuten on että kokovalkonen on jotenkin kauheen paljon vaikeempi kun kokomusta? Ehkä musta on sellanen niin turvallinen väri, kun taas valkonen erottuu paremmin joukosta. Jos ois ollut rohkee niin ois korvannu ton harmaan neuleen valkosella mut itse valitsin tällä kertaa astetta turvallisemman linjan. :D

Kesäksi täytyy kyllä ainakin ehdottomasti saada jotkut valkoset korkkarit, oon sellasia himoinnutkin jo jonkun aikaa.


Mut ei tässä sit kauheesti muuta. Lopuks täytyy vaan hehkuttaa että oli muuten todella hyvä se Oz, ylitti kaikki odotukset, jopa meikäläisellä! Lisäks kaikki elementit oli niin hyvin mukana siitä alkuperäisestä leffasta, mistä olin tosi ilonen.


Et jos vähänkään tollaset elokuvat uppoo niin kannattaa ehdottomasti käydä vilkasee :)

~ satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti