tiistai 5. elokuuta 2014

ireland shoppings

Alunperin en uskonut että Irlannista tulisi ostettua mitään koska matkan pääasiallinen ohjelma rakentui ratsastuksen ympärille mutta parina päivänä pääsimme myös ihan kaupungillekkin kiertelemään ja tarttuihan sieltä sitten muutamia juttuja mukaan. Osa ostoksista on Tullamoresta, pienestä kaupungista Annaharveyn tilan lähistöltä ja osa Dublinista viimeiseltä päivältä. Irlannissa oli yllättävänkin hyvät shoppailumahdollisuudet, Tullamoressakin oli pieneksi kaupungiksi runsaasti tarjontaa ja nimenomaan paljon sellaista mitä Suomesta ei saa.



Paita, Exhibit. Ihastuin ikihyviksi tuohon kuvioon!



Kengät, New Look. Olin katsellut näitä jo Suomessa nettikaupassa mutta en ollut jaksanut laittaa niitä tilaukseen. Olinkin niin onnellinen kun löysin nämä nyt ihan liikkeestä. Ruskeita kesäkenkiä mulla ei vielä ollutkaan.



Kengät, Dunnes. Näissä on sisäänrakennettuna myös tuo pehmike päkiän alle, kätevää.



Bleiseri, Vero Moda. Yleensä vältän ulkomailla sellaisia kauppoja joita löytyy myös Suomesta mutta en voinut vastustaa tuota ihanan vaaleansinistä bleiseriä. Huivi oli kahden euron löytö New Lookista.



Bleiseri, Exhibit. Vihdoinkin löysin kauan etsimäni keltaisen bleiserin!



Hapsukimono, Quiz.



Hame, Forever 21. Samasta kaupasta lähti mukaan myös tavalliset mustat farkut (7 euroa!), mutta niitä en muistanut kuvata.



Kaulakoru, kaupan nimeä en muista. Tämä on kaulassa ihan älyttömän nätti, juuri sopivan yksinkertainen ja elegantti.



2 kommenttia:

  1. Ihania etenkin nuo kukkaprintilliset vaatteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekkin ihastuin niihin, tuli ihan valinnanvaikeus siellä kaupoissa koska ne olivat ihania kukkaprinttivaatteita pullollaan :)

      Poista